Over ons

 

Uitbouw woning te Lelystad
Uitbouw woning te Lelystad

Ghoerai's Bowtechnisch Adviesbureau

Ghoerai’s Bouwtechnisch Adviesbureau 

Mijn naam is Omprakash Ghoerai. Ghoerai’s Bouwtechnisch Adviesbureau is door mij in het jaar 2000 opgericht en is kleinschalig, flexibel en laagdrempelig. Hierdoor heb ik alle tijd voor u en denk ik met u mee om uw ideeën voor een verbouwing op papier te zetten. 

Ik heb ruime ervaring in het maken van bouwtekeningen voor kleine projecten in de woningbouw. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als verbouw projecten. Denk hierbij aan het bouwen van een woning , dakkapel of uitbouw.

Voor het aanvragen van de Omgevingsvergunning bij uw gemeente kunt u ook bij mij terecht. Deze kan ik ook voor u indienen. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren, maar ook bouw- en klusbedrijven, aannemers en architectenbureau’s behoren tot mijn klantenkring.

Ik houd alles zelf in de hand, van schetsontwerp tot het verkrijgen van de omgevingsvergunning van de gemeente. Ik denk met u mee, ben op de hoogte van de actuele bouwregelgeving zodat uw bouwplannen vlot de procedures kunnen doorlopen bij de gemeente. Ook is het mogelijk om een duidelijk bouwfysische rapportage te leveren, die door de overheid gewaardeerd wordt. Constructieberekening kan ook door mij worden geregeld.

Belangrijkste is: U bent verzekerd van een architectonisch en bouwtechnisch verantwoorde verbouwing tegen een afgesproken prijs. Uiteraard is kwaliteit van het ontwerp gegarandeerd.